voor thuis of op de zaak

In februari van 2011 zijn wij uitgeroepen tot ‘ondernemer van het jaar 2010’ door diverse andere ondernemers uit de regio. Het juryrapport luidt als volgt;

Roel Engel is pas sinds 2007 met Restaurant Flavours te vinden in Son en Breugel, en, let op, nu al genomineerd als ondernemer van het jaar. Voor Roel en zijn compagnon John Pols kwam de nominatie daarom als een grote en blijde verrassing.

Flavours, het trendy restaurant in het hart van Son en Breugel, is het beste bewijs van het feit dat kwaliteit en vakmanschap onder alle omstandigheden komen bovendrijven. Na een paar jaar gefilosofeerd te hebben over het starten van een eigen bedrijf, grepen de twee zwagers en vrienden in 2007 de kans om een failliet horecabedrijf over te nemen. Roel had ervaring als bedrijfsleider bij Movies en De Wildeman te Eindhoven en John als chefkok bij Chalet Royal in Den Bosch. Met veel energie en smaak realiseerden ze een gezellig en sfeervol restaurant. Crisis of geen crisis, het restaurant groeide erg hard. Er zijn geen andere eetgelegenheden in Son en Breugel die kunnen zeggen dat ze 74 zitplaatsen in het restaurant bieden. In het weekend is het in Flavours vaak zo druk dat er helaas mensen teleurgesteld moeten worden. Die drukte komt door de uitstekende balans tussen kwaliteit, een betaalbare prijs en de gastvrijheid die bezoekers in het restaurant ervaren. De gasten komen uit alle leeftijdsklassen: er zijn twintigers, maar ook mensen van de derde leeftijd. Het restaurant is informeel, gezellig en eigentijds. Het biedt kwaliteit voor een redelijke prijs. Het niveau is “culinair” maar overdrijft niet. Dat de zaak in pakweg vier jaar tot zo’n succes is geworden getuigt uiteraard van bijzonder goed ondernemerschap. Ondernemerschap dat zich meer dan bovengemiddeld bewezen heeft. Met kleurrijke initiatieven zoals het jaarlijkse benefietdiner zetten de ondernemers Flavours nadrukkelijk op de kaart. Roel Engel en John Pols zijn ondernemers die zowel om hun visie als om hun activiteiten dan ook terecht de titel meest allround ondernemers van het jaar verdienen.

Onderscheiding ‘Ondernemer van het jaar’ 2010 door Burgemeester Gaillard van Son & Breugel